REKRUTTERING & HEADHUNTING AF 

Sælgere, salgschefer og salgsdirektører

Som headhunter- og rekrutteringsvirksomhed har KARSBERG stor erfaring med rekruttering af at medarbejdere på alle niveauer til salgsfunktioner. Herunder  eksempelvis ”almindelige” sælgere på landevejen, tekniske sælgere, Account Managere, KAM´ere, Area Sales Managers, Export Managers, samt rekruttering til lederstillinger som eks. salgschefer, salgsdirektører og CCO profiler og både til salg i DK, samt til internationalt salg.

Salgsfunktionen er en nøglefunktion

I langt de fleste virksomheder er salgsfunktionen en vigtig nøglefunktion, da afdelingen typisk fungerer som virksomhedens spydspids og har direkte kontakt med kunderne. Derfor er alle medarbejdere i salgsafdelingen nøglemedarbejdere i langt de fleste virksomheder, særligt de eksterne har stor og tæt kontakt til kunderne.

Det er vores erfaring at de fleste dygtige sælgere er svære at lokke til at søge selv de mest interessante stillinger, da mange af de dygtige sælgere trives i deres job, hvor de har succes og derfor ikke er opsøgende ift. nyt job. Det betyder ikke at man ikke får mange ansøgninger til gode salgsjob, men ofte har en stor del af ansøgerne ikke det der skal til for at indfri forventninger og skabe de forventede resultater hos vores kunde. Derfor bruger vi normalt altid search ifm. rekruttering til salgsfunktioner og omkring 75% af de stillinger vi besætter sker gennem search, mens de resterende 25% findes gennem annoncering.

Vurdering af sælgere kræver noget ekstra

En anden problemstilling er at vurdere en sælger. Vi plejer at sige, at selv den ringeste sælger formår at sælge sig selv. Men hvem passer ind i virksomheden? Hvem kan udfylde den rolle, som virksomheden skal have udfyldt, og hvem formår levere de forventede salgs-/ledelsesmæssige resultater på den rigtige måde? Det kræver et struktureret, seriøst og professionelt stykke arbejde gennem hele processen – og ikke mindst grundig erfaring.

Med mange succesfulde ”salgs”-ansættelser bag os, har vi en stor indsigt i rekruttering til mange forskellige salgskulturer og hvad der skal til at for både at ”passe ind” og for at levere de forventede resultater på alle niveauer i salgsorganisationen.

Derfor er KARSBERG et godt bud på en solid samarbejdspartner, der med en systematisk, seriøs og professionel proces sikrer at du får ansat den rigtige medarbejder.

Mangler du medarbejdere til din salgsfunktion eller vil du høre nærmere om rekruttering til din salgsafdeling, så kontakt os gerne allerede i dag.

Ring til Allan Karsberg på mob: +45 2113 2169 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER