Rekruttering af sælgere, salgschefer og salgsdirektører

Som headhunting- og rekrutteringsfirma arbejder vi med en systematisk og professionel rekrutteringsproces, der hjælper din virksomhed i jagten på tekniske sælgere, salgschefer og salgsdirektører.

Hos Karsberg har vi stor erfaring med rekruttering af teknisk personale til salgsafdelinger. Vi besidder en indgående viden om, hvilke faglige og personlige kompetencer, der er påkrævet som eksempelvis sælger, salgschef eller salgsdirektør. Vi er derfor specialister i at finde de rette nøglepersoner, der kan bidrage til succes i din virksomhed.

Vi er bevidste om, at en teknisk salgsmedarbejder er en dyrebar del af enhver virksomhed. Uanset hvilken type medarbejder din virksomhed er på udkig efter, og hvilken rolle vedkommende skal udfylde, leverer vi et resultat af højeste kvalitet. Det indebærer, at din virksomhed med vores hjælp kan udvælge en teknisk sælger, som både leverer resultater og skaber udvikling, og som harmonerer med kulturen i din virksomhed.

Hos Karsberg fokuserer vi på at bibeholde en klar forståelse for, hvilken type medarbejdere der skal til for at skabe gode salgsteams og salgsresultater. I vores rekruttering af medarbejdere til teknisk salg har vi fokus på at udvælge den rette kandidat hver gang. Det betyder, at vi ikke lader tilfældighederne råde, når vi skal rekruttere nyt teknisk personale til din virksomhed. Tvært imod gennemgår vi en systematisk rekrutteringsproces, som indledes med en afklaring af din virksomheds situation, branche og marked, samt kultur, værdier, behov og muligheder. Det giver os et indblik i, hvilken type salgsmedarbejder der skal til for en vellykket ansættelse.

Vi sørger for at indhente relevante informationer gennem interviews og referencer, og vores vurdering er derfor baseret på en høj grad af faglighed. Grundig research er for os et fundamentalt redskab, som sikrer en professionel proces for både os, din virksomhed og de potentielle kandidater. Vores vigtigste opgave er at give dig en grundig indsigt i, hvilke muligheder din virksomhed har i forbindelse med rekruttering og mulig ansættelse af tekniske sælgere, salgschefer og salgsdirektører.

Ønsker du at høre mere om vores rekrutteringsproces af teknisk salgspersonale, og er du interesseret i, hvad Karsberg kan være behjælpelig med i din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag