REKRUTTERING & HEADHUNTING AF LEDERE OG SPECIALISTER INDENFOR

Finans og økonomi

Er du på udkig efter finans- og økonomimedarbejdere til din virksomhed? Så lad Karsberg klare rekrutteringsprocessen for dig. Vi har et bredt og indgående kendskab til rekruttering inden for finans- og økonomi, og rekrutterer blandt andet medarbejdere til stillinger som key account manager, financial controller, web finance, og økonomichef.

Som eksperter i rekruttering og headhunting kan vi sikre din virksomhed en høj succesfaktor på rekruttering af medarbejdere inden for økonomi og finans. Uanset om du eftersøger medarbejdere til specialist- eller lederroller, kommer Karsbergs store ekspertise din virksomhed til gode. Det kræver en stor faglig indsigt at rekruttere de bedst egnede økonomimedarbejdere til en virksomhed, uanset hvilken rolle de skal udfylde. Derfor har vi hos Karsberg stort fokus på at holde os opdateret med branchen, så vi altid kan rådgive vores kunder på det bedst mulige grundlag.

Som headhunting- og rekrutteringsfirma har Karsberg udviklet en systematisk og professionel rekrutteringsproces, hvis formål er at finde den helt rigtige kandidat til enhver finans- og økonomistilling. Processen sikrer et professionelt forløb, som resulterer i en kandidat, der passer til virksomheden, både med henblik på arbejdsopgaver og arbejdsmiljø.

Vi baserer vores rekrutteringsforløb på en grundig research, der indledes med en afklaring af din virksomheds situation, værdier og muligheder. Det giver os et indblik i, hvilken type finans- eller økonomimedarbejder, der passer optimalt til din virksomhed, og hvilke egenskaber og kompetencer, der er afgørende for en succesfuld ansættelse. Karsberg sørger igennem forløbet for at interviewe mulige kandidater, samt indhente relevante informationer og referencer. Det giver os den bedste mulighed for at basere vores vurdering på et højt niveau af faglighed.

Som rekrutteringsfirma er Karsbergs fornemste opgave at hjælpe dig og din virksomhed med at finde og rekruttere de bedst egnede økonomimedarbejdere, uanset om det drejer sig om key account managers, financial controllers, økonomichefer, eller noget helt fjerde. Vi ved hvad der skal til for at skabe et succesfuldt ansættelsesforhold, og med vores erfarne og kompetente team er du og din virksomhed i trygge hænder igennem hele rekrutteringsprocessen af nye finans- og økonomimedarbejdere. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan Karsberg kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os gerne allerede i dag.

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER

Business Controller

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har hovedkvarter i Göteborg og produktionsanlæg over hele verden - i Sverige, Frankrig, Tyskland, Polen, USA, Mexico, Brasilien, Indien, Kina og Korea. De mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr Volvo Entreprenørmaskiner A/S –…

Projektcontroller

SSP Technology SSP Technology designer, udvikler og optimerer vindmøllevinger. Siden 2001 har SSP Technology hjulpet kunder over hele verden med at udvikle konkurrencedygtige vinger. Vi stræber efter konstant at være på forkant med de nyeste teknologier og viden med fokus på effektivitet og reducering af omkostninger. SSP Technology er i dag en del af Nordex…