Marianne Moritz Thomassen

Senior Consultant
+4560708696
marianne@karsberg.net

Marianne er Senior Consultant hos KARSBERG og har mere end 20 års erfaring indenfor ledelse, organisationsudvikling, optimering og performance. Marianne har masser af praktiske erfaringer med udviklingsopgaver i mange typer organisationer og på alle niveauer, og det er Mariannes oplevelse, at det ofte er muligt at skabe forbedrede resultater målrettede indsatser, for eksempel ved at sætte fokus på kommunikation, samarbejde og vidensdeling. Marianne arbejder helst ud fra facts og data, og finder i samspil med kunden den bedste måde til at sikre at udviklingsinitiativer skaber gode resultater og øget værdi.

Hvad enten det drejer sig om rekruttering eller udvikling, vil du i dialogen med Marianne møde en, der arbejder dedikeret og virkelig gør sig umage for at forstå din og din virksomheds situation. Marianne har et skarpt blik for din organisations potentiale, og vil i samspil med dig finde frem til hvordan uudnyttede ressourcer kan bringes i spil. Du vil også møde en som gerne forpligter sig til at udfordre de gængse opfattelser og antagelser, når den aktuelle situation kalder på forandringer.

Marianne er drevet at skabe resultater og har fokus på at ledere og medarbejdere har de rette forudsætninger for at lykkes og få succes. Dette fokus kendetegner Mariannes opgaver indenfor rekruttering og headhunting, strategi- og ledelsesudvikling såvel som team-udvikling, coaching, konflikthåndtering og stress-management.

Når Marianne ikke er på arbejde kan du møde hende på Vejle Fjord hvor hun er en ivrig kapsejler, eller måske i et par dansesko i det lokale salsamiljø.

 

Uddannelse

Pathfinder / Stifinder

Diplom i Ledelse

Proceskonsulentuddannelse

Projektlederuddannelse

Human Dynamics facilitatoruddannelse

Certificeringer

​360 graders lederevaluering

Wave personlighedstest

NEO PI-R personlighedstest

Gordons personlighedstest

​DISK personlighedstest

PEP – Personlig effektivitet

TCI – Team Climate Inventory