Malthe Karsberg Rasmussen

Search Consultant
+4528778033
malthe@karsberg.net

Malthe er searchkonsulent hos KARSBERG, hvor han primært bruger tiden på at finde interessante kandidater i de mest search-intense opgaver. Malthe administrerer den indledende kontakt til kandidater, men står også for vedligeholdelse og opdatering af vores CRM-system samt løbende administration af annoncering, hjemmeside, mailsystem, kontakt til vores leverandører, og kandidathåndtering.

Malthe er meget målrettet og klar i sin kommunikation og har stor forståelse for både den personlige såvel som den professionelle, og til tider delikate, opgave det er at tage kontakt til potentielle kandidater.

Malthe har taget en gymnasial uddannelse på Kolding Gymnasium, hvor han har læst Samfundsfag-Matematik, og han sigter efter at starte på en universitetsuddannelse inden for det næste år.

Sideløbende med sin karriere som searchkonsulent og blæksprutte er Malthe semi-professionel fodboldspiller, så når han ikke sidder på KARSBERG’s hovedkontor i Kolding midtby tørner han ud for Middelfart Boldklub i 2. division.