En dag i dit nye job som plan- og projektingeniør i Provas

Provas er en non-profit-organisation med 79 ansatte. Vi sørger for, at der er rent drikkevand i Haderslev Kommune. Vi sørger også for, at kloakkerne fungerer, så spildevandet kan blive ledt ned på vores rensningsanlæg og renset for diverse efterladenskaber. Skraldet tager vi også, og så driver vi tre genbrugspladser, hvor vi hjælper vores kunder med at genanvende og sortere genbrug. Vi er født med et stort samfundsansvar: Vi bidrager til vores kunders sundhed og levevilkår ved at sikre fundamentale funktioner i det moderne samfund – og vi imødekommer fremtidens klimaudfordringer i vores løsninger.

Vi gør en forskel i det samfund, vi er en del af, og det er vi stolte af.

Læs mere om Provas

Det er mandag morgen. Bag dig ligger en dejlig weekend, men nu er det hverdag igen. Det lyder heldigvis værre, end det er. For du er faktisk rigtigt glad for dit nye job som ingeniør i Provas. Kollegerne er kvikke nok og chefen til at snakke med. Arbejdsopgaverne er helt i vinkel, og du får lov til at bruge dine kompetencer.

Du har hurtigt lært de fleste af kollegerne at kende, for der bliver arbejdet sammen på kryds og tværs, så drifts-, projekt- og udviklingsfolk med forstand på den konkrete opgave i fællesskab kan finde den bedste praktiske og økonomiske løsning.

Du er blevet ansat for at hjælpe Provas med planlægning og projektering af fremtidens spildevandsprojekter. Mandagens første møde er hos Teknik og Miljø i Haderslev Kommune. På dagsordenen er planlægningen af den kommende spildevandsplan. Du har stor erfaring med spildevandsområdet, du ved også noget om drikkevand, og så er du godt rustet inden for strategisk planlægning, forsynings- og miljøjura samt projektledelse. Du er også vant til at navigere i politiske styrede organisationer og kan håndtere, at det ikke altid går den vej, som du synes, er den fagligt bedste. Sådan er spillet, og du vælger dine kampe med omhu.

Efter mødet med kommunen drøner du tilbage til dit kontor, som du deler med en flok ret rare ingeniører. Kulturen i Provas er præget af hjælpsomhed, stærk faglighed og godt humør. Derfor trommer du lige kollegerne sammen til en omgang faglig sparring om et dispositionsforslag til et spildevandsprojekt, du sidder med. Rådgiver har sendt nogle data, som du gerne vil vende.

Efter middag arbejder du først med et dispositionsforslag for et kloaksaneringsprojekt. Dernæst med forsyning og kloakering af byggemodninger. Du er involveret i mange projekter og har mange eksterne samarbejdspartnere, så du skal også nå at tale med et par stykker af dem inden fyraften. Mens du sidder med dispositionsforslaget, ringer en kunde med nogle spørgsmål om et anlægsarbejde, du er projektleder på. Spørgsmålene handler om økonomi og udbud, så dem kan du hurtigt svare på.

Efter de 3 første måneder i jobbet har du virkelig bidt dig fast, og du er blevet den store faglige aflastning, som chefen drømte om. Du har skabt god vind i dine opgaveløsninger og et godt netværk med myndighed og kolleger. Du har luftet dine faglige holdninger, udfordret plejer og fundet fagligt og socialt fodfæste. Det hele er egentlig ret godt.

Ansøgning og CV

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Allan Karsberg på mobil: 21132169.

Finder du jobbet interessant beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.karsberg.net mærket: ”314”. Der vil kun være mulighed for at søge stillingen gennem karsberg.net. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse du sender fra.

Ansøgningsfrist 15. oktober. Samtaler afholdes i uge 43.