Sales Manager – OIL!

Siden opstarten i Danmark i 2007 har OIL! haft som mål at sikre de danske bilister en altid fair og billig pris på brændstof i deres lokalmiljø. I OIL! er det en selvfølge, at alle arbejdsprocesser udføres på en sådan måde, at der tages størst mulig hensyn til miljøet. OIL! har i dag over 1000 tankstationer i Tyskland, UK, Ungarn, Moldavien, Sverige, Østrig, Schweiz,og 55 tank stationer i Danmark. De drives fra hovedkontoret i Vejle. OIL! Tank & go ApS er et selskab under Mabanaft GmbH & Co., som er en del af den privatejede og internationale olievirksomhed Marquard & Bahls AG.
Marquard & Bahls AG har hovedkontor I Hamborg. Virksomheden beskæftiger mere end 8.000 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om OIL!

Kan du udvikle salget gennem opbygning af relationer og nærværende kundepleje?

Med reference til den danske Direktør får du det selvstændige ansvar for at udbygge vores B2B kundeportefølje, samt at vedligeholde og pleje eksisterende B2B kunder.

Du bliver del af en virksomhed, som er drevet på stærke teamværdier, passion for det vi gør, og hvor frihed under ansvar ikke er noget vi taler om, det er bare sådan det er hos os. OIL er inde i en spændende vækstfase, og du har muligheden for at være med til at præge fremtiden. Du får frihed til at forme din hverdag, og på baggrund af dine erfaringer og dokumenterede resultater, ved du hvordan salgsarbejdet skal tilrettelægges og gennemføres for at opnå gode resultater.

Vi søger en dynamisk og professionel Sales Manager

Det er afgørende, at du som person er en god til at kommunikere, har talent for at skabe og styrke relationerne hos kunderne og kan møde mange forskellige mennesker i øjenhøjde. Du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service, og er ikke bange for at tage fat. Du har personlig gennemslagskraft, stiller krav og evner at få lukket aftalerne med kunderne. Du er god til at lytte, og hurtig til at forstå kundernes problemstillinger og til at se og udnytte de muligheder, situationen og kundernes behov giver.

Du indgår i et tæt samarbejde med den danske Direktør, men det er vigtigt du som person er selvkørende og viser initiativ og kan agere med stor frihed under ansvar. Du er vant til selv at planlægge dit arbejde, du arbejder struktureret, og du er god til at afslutte dine opgaver. Du har en god forretningsforståelse, ligesom du evner at gennemskue og præsentere tekniske emner på en forståelig måde. Du er vant til bruge Office-pakken og du taler og skriver godt engelsk, og har også forståelse for teknisk/fagspecifik engelsk.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtige er at du er en vedholdende sælger som forstår at udnytte mulighederne både på den korte og den lange bane. Endvidere har du en god teknisk forståelse, måske en teknisk baggrund. Du er nysgerrig på IT og synes det er spændende at lære nyt.

 

Attraktiv salgsfunktion i en succesfuld vækstvirksomhed

I OIL går vi meget op i vores team-kultur, vi er hjælpsomme på tværs af funktioner og vi ved at vores ambitiøse vækstplaner skal indfries gennem holdspil. Vi har en flad struktur, en god omgangstone og en åbenhed om hvad vi lykkes med, og hvor vi skal tænke nyt. Vi er klar til at byde velkommen til en ny kollega, som er klar til at gribe muligheden for et spændende job med karrieremæssige udviklingsmuligheder og en stor grad af frihed.

Din ansøgning:

Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores hjemmeside. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra.

Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst Senior Konsulent Allan Karsberg via mail på allan@karsberg.net eller på tlf. +45 21 13 21 69

Mrk. 313

Geografi: Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn