ERP-BI konsulent

Innovativ og fremsynet virksomhed
Med over 90 års ekspertise inden for entreprenørmateriel og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling. Som den danske virksomhed i koncernen er Volvo Entreprenørmaskiner, med hovedkontor i Taulov, en af de førende enheder af forhandlere i Volvo CE-gruppen og virksomheden er med til at sætte nye standarder for hele branchen. Gennem begavet arbejdskraft og en high performance kultur tilbydes forretningens kunder de mest intelligente løsninger på markedet.Volvo CE-koncernen har besluttet at opgradere virksomhedens AX 2009 til Dynamics 365, der skal være gruppens fremtidige ERP system for de Volvo-ejede forhandlere og Volvo Entreprenørmaskiner står dermed foran en implementering af Dynamics 365.


Nyoprettet stilling med stort potentiale
Med reference til IT-chefen får du en central rolle i forhold til virksomhedens AX løsning, herunder den kommende opgradering af AX til 365, ligesom du bliver en af hjørnestenene i virksomhedens rejse mod løbende optimeringer og kontinuerlige forbedringer af forretningen og forretningsprocesser ift. AX-løsningen. Du bliver samtidig en del af koncernens internationale AX team, hvor du kan hente sparring og dele erfaringer på tværs i gruppen. Du får ansvaret for at afdække, udvikle og optimere interne forretningsprocesser i relation til den løbende videreudvikling af AX. Endvidere får du en central rolle ift. udvælgelse og implementering af forskellige styringsværktøjer, der kan forbedre forretningen, både lokalt og sammen med det internationale BI-team i Volvo CE. På sigt skal der udvikles best practice af brugen af BI.


Om dig

Din uddannelse er ikke afgørende, men du har stor erfaring med AX eller lignende ERP systemer og du har erfaring fra en lignende stilling og/eller konsulentbranchen. Vi forventer, at:

  • Du har stor faglig og gerne teknisk indsigt i ERP-systemer og gerne AX.
  • Du kan være en afgørende faktor for anvendelsen og udbyttet af AX i virksomheden.
  • Du har erfaring med BI og performance management
  • Du forstår forretningsprocesser og procesforbedring i relation til implementering af virksomhedssystemer.
  • Du arbejder godt i teams og evner at kommunikere tekniske løsninger til brugerne.
  • Du forstår vigtigheden i at strukturere og prioritere opgaverne samt løfte i flok for at nå de langsigtede mål


Som person 
er du service- og samarbejdsminded. Du evner både at arbejde selvstændigt og være en del af et team. Du er proaktiv, god til at prioritere og løse de mange opgaver og udfordringer, du dagligt vil blive mødt med. Du forstår at tale og lytte på alle niveauer i organisationen.

Du har lyst til at være en vigtig del af en virksomhed, hvor alle er med til at gøre en forskel, hvor medarbejderne er handlekraftige og kommunikationen er uformel, direkte og åben. Du trives i en professionel virksomhed, hvor gode idéer bliver påskønnet og ambitionerne er høje.


Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores websitewww.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler på tlf.: + 45 26307323

 

Geografi: Sydjylland

Kontaktperson: Søren Schøler

Mrk: 

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har hovedkvarter i Göteborgog produktionsanlæg over hele verden – i Sverige, Frankrig, Tyskland, Polen, USA, Mexico, Brasilien, Indien, Kina og Korea. De mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr.

Læs mere om Volvo Construction Equipment