Technical Sales Manager

Vores kunde er en af verdens førende udviklere og producenter af tilpassede løsninger til fødevareindustrien. Virksomheden er en international virksomhed med hovedkontor centralt i trekantsområdet og har afdelinger i USA, Canada, Kina og flere steder i Europa og Danmark og leverer større projekter til fødevareindustrien i hele verden.

With commercial drive and international focus

International vækst-virksomhed
Vores kunde er en global, markedsledende automationsvirksomhed med store ambitioner. Som en del af virksomheden salgsafdeling får du muligheden for at skabe resultater i en virksomhed, der sætter kunden først, leverer topkvalitet og er eksperter på deres område. Kunden kan forvente tilpassede løsninger af højeste kvalitet og i hele virksomheden bliver der taget ansvar for leverancens nøjagtighed.


Vil du være med til at skabe vækst i en markedsledende virksomhed?
Med reference til divisionsdirektøren får du ansvaret for udvalgte markeder og kunder og din primære opgave bliver at vækste dine markeder og kunder gennem opsøgende salg og rådgivning til nuværende og potentielle kunder. Der er tale om et bredt spekter af tekniske løsninger fra store projekter til mindre standardløsninger. Med udgangspunkt i den overordnede salgsstrategi udvikler du strategier og milestones for de enkelte markeder og kunder, ligesom du planlægger og gennemfører handlingsplaner og indsatser.
Din opgave bliver at udbygge samarbejdsrelationerne til eksisterende kunder, agenter og egne salgsselskaber, herunder medvirke til at sikre at koncernens strategier og målsætninger implementeres lokalt. Herudover skal du afdække markederne og identificere potentielle kunder og kundeprojekter. Du får ansvaret for udarbejdelse af tilbud, prisforhandlinger mm., hvor du kan trække på et velfungerende salgsteam i hovedkontoret. Herudover er der gode muligheder for sparring og koordinering på tværs mellem koncernens selskaber. Endelig vil opgaverne omfatte arbejde med forskellige salgsfremmende aktiviteter, deling af relevante markedsinformation mm.


Om dig
Din uddannelse er ikke afgørende, men du har formentlig en kommerciel uddannelse kombineret med en relevant teknisk baggrund. Herudover har du solid erfaring med internationalt teknisk projekt-/løsningssalg. Du har en stærk kommerciel forståelse og er vant til selvstændigt at planlægge dine salgsindsatser og dit arbejde generelt.
Som person er du positiv, udadvendt og handlekraftig. Du er ambitiøs og drevet af resultater og du trives i den opsøgende og opbyggende dialog med nye kunder, ligesom du er dygtig til at pleje og udvikle de eksisterende kunder og interessenter. Du har en robust personlighed og er vedholdende i dit salgsarbejde. Du er god til at kommunikere og du er en stærk forhandler. Din arbejdsstil er struktureret og målrettet og du er både selvmotiverende og selvstændig. Du trives med en rejseaktivitet på 60-70 dage og taler dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.


Vil du være en del af en international vækstvirksomhed med dansk base?
Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed, der har store ambitioner for deres vækst. Virksomheden er blandt de absolut førende i branchen og for at fastholde sin position i markedet har virksomheden fokus på udvikling og innovation. Produktudvikling skal være en af de grundsten, der skal skabe grundlag for yderligere ekspansion, hvorfor virksomheden har oprustet med flere nye stillinger i udviklingsafdelingen. Du vil indgå i virksomhedens eksportsalgsafdeling, hvor du får fire Area Sales Managers som kollegaer. Du får stor indflydelse på og skal selvstændigt være driveren i dit eget arbejdsområde og du bliver en del af en uformel organisation, hvor du vil opleve en travl dagligdag i et internationalt miljø. Samtidig får du store muligheder for at udfolde og udvikle dig – både fagligt og personligt – i et inspirerende, trygt og godt arbejdsmiljø.


Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send dit CV via www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender dit CV fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Allan Karsberg på tlf.: + 45 2113 2169

 

Mrk.: 299

Geografi: Kolding

Kontaktperson: Allan Karsberg