VISION, MISSION OG GRUNDPRINCIPPER

KARSBERGs vision er medvirke til at sikre, at vores kunder når sine målsætninger gennem tilførsel af de rette kompetencer.

Mission

En grundig og systematisk tilgang til at indsamle, screene og vurdere kandidater er vores redskab til at hjælpe vores kunder med at rekruttere den rette kandidat, som kan bidrage til virksomhedens succes og målopnåelse på både kort og lang sigt.

For at leve op til vores vision og mission kræver det, at vi:

  • Forstår vores kunders målsætning, forretningsplan og strategi
  • Forstår vores kunders marked og dermed vores kunders kunder
  • Forstår vores kunders organisation og kultur
  • At vi har en systematisk proces der ender med en præcis og sikker vurdering af kandidaterne

Det er store krav, som er nødvendige for at sikre, at vi altid tilfører værdi til vores kundes virksomhed.

Forretningsværdi og kultur

Ligesom vi lægger vægt på at få indsigt i vores kunders virksomheder og værdier for at kunne vurdere, om en kandidat passer til stillingen, så tror vi også på, at vores forretningsidé og kultur har betydning for dig, som samarbejder med os.

KARSBERG bygger på 3 grundprincipper:

Åbenhed, ærlighed og grundighed er fundamentet for vores arbejdsgange og vores forretningsidé udgøres af tre grundprincipper:

Vores kultur

Vi arbejder passioneret med opgaverne, og vi tror på, at det er en forudsætning for at skabe det bedste resultat for både kunder og kandidater. Succes er, når vi finder en medarbejder, som kan hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Vi har udviklet en kultur, hvor vi prioriterer at arbejde systematisk og grundigt – også selvom det ikke er den nemmeste løsning. Det sikrer en ensartet høj kvalitet i rekrutteringen og sikrer at vi ansætter den rigtige kandidat til et hvert job.

Vores proces

Vores proces er udviklet med det ene formål at opnå størst mulig succes hos vores kunder ift. rekruttering af nye medarbejdere. Hver eneste fase i processen skal skabe værdi for både virksomheder og kandidater. Dette er grundlaget for de langvarige relationer vi indgår i.

Vores pris

Det er vores grundlæggende holdning, at vi skal skabe mere værdi for vores kunder, end vi koster.

Et godt rekrutteringsforløb begynder med et godt møde - ring og hør mere om os på 2113 2169 eller send os en besked.

Har du spørgsmål?
Så kontakt...

Allan Karsberg
Allan Karsberg
icon.envelope allan@karsberg.net
icon.handset +45 7070 2522