VIRKSOMHEDSREFERENCER

Karsten Blume Schmidt, Adm. Direktør JEVI A/S

“Vi valgte at få hjælp til rekruttering dels for at få en højere faglighed i processen og dels for at spare ressourcerne internt. Vi havde en forventning om, at resultatet blev bedre, hvis vi kunne finde en god samarbejdspartner - en vi havde god kemi med, og en som vi troede på kunne løse opgaven. KARSBERG er en lille organisation med en kort beslutningsproces, og det passer godt til vores temperament.

Vi oplever, at bureauet holder processen på et håndgribeligt plan og håndterer forløbet meget professionelt. De har siden løst en del opgaver for os, og det har de gjort godt. De har fundet rigtig gode kandidater, og jeg tror også, at de har fundet kandidater, som vi ikke havde fået kontakt med, hvis vi selv havde stået for rekrutteringen.

Vi har stadig flere af medarbejderne ansat. Den vurdering, vi fik fra KARSBERG af kandidaterne, har holdt ved. Vores samlede indtryk er, at KARSBERG løser opgaverne omkring rekruttering godt.”


Jens Vinther, Divisionsdirektør, SKIOLD A/S

“I første omgang valgte vi at få hjælp til rekrutteringen for at aflaste vores egen organisation for det arbejde. Samtidig ønskede vi en hurtigere proces og en større faglighed i arbejdet, end det vi selv havde ressourcer til. Da vi skulle vælge samarbejdspartner, lagde vi vægt på faglighed og at finde en, som vi havde tillid til. Gensidig forståelse, var noget af det, der var vigtigt for os.


Vi har været tilfredse med KARSBERG siden vores første samarbejde, og det er efterhånden blevet til omkring ti ansættelser. KARSBERG har en forståelse for vores forretning og den virksomhed, vi driver. Det giver en god fornemmelse for, hvilken medarbejder vi har brug for. Alle de ti medarbejdere, han har hjulpet os med at vælge, er stadig ansat den dag i dag, så vi er meget tilfredse.”


Søren Toft, Adm. Direktør, Termatech A/S

”Vi valgte at få hjælp til rekrutteringen, fordi vi ikke var tilfredse med de resultater, vi fik, når vi gjorde det selv. En god kemi, en god pris og en god forståelse for vores virksomhed, var afgørende for vores valg af samarbejdspartner, og det oplever vi hos KARSBERG. Sammen med KARSBERG har vi haft et godt samarbejde og fået et godt resultat, så i øjeblikket samarbejder vi igen om at finde endnu en medarbejder.”


Ole Balsby Lyhne, CFO, Provas

“Vi oplever, at de spændende kandidater til nogle typer af stillinger ikke selv søger ledige stillinger, så i forbindelse med at vi skulle ansætte en controller til vores økonomiafdeling, skulle vi bruge et bureau, som kunne afsøge markedet for os. Et samarbejde med et headhunterfirma giver et bedre indblik i mulighederne, og der er også en kvalitetssikring gennem hele processen inden selve ansættelsen.

Vi har brugt forskellige rekrutteringsbureauer tidligere, men jeg har oplevet, at de har fokuseret mere på honoraret end på at finde den rigtige medarbejder til os. KARSBERG havde nogle fornuftige kvalifikationer, så vi valgte at samarbejde med dem.

Med KARSBERG aftalte vi en fast pris på løsningen af opgaven. KARSBERG præsenterede os for nogle meget spændende kandidater – vi endte faktisk med at ansætte to af dem. De er begge ansat den dag i dag, og det er mit indtryk, at de trives i vores virksomhed.”


Christian Gram, Administrerende direktør, Brandt Nordic

"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med KARSBERG, der har et rekrutteringskoncept, der matcher behovene hos Brandt Nordic A/S. De har en god forståelse for vores forretning, vores kultur, vores marked og i det hele taget vores situation.

De arbejder professionelt og seriøst med tingene og udviser stort engagement og ihærdighed i løsningen af opgaverne. KARSBERG kommunikerer åbent og ærligt og de lever op til det, vi har aftalt. Herudover sætter jeg stor pris på deres direkte facon og sparring generelt, samt i forbindelse med konkrete opgaver.

Jeg bruger også KARSBERG næste gang jeg skal rekruttere eller have analyseret mine kompetencebehov."


 

Det er rart at vide, at når man betaler penge for noget så er det noget medarbejderen bliver glade for og kan bruge til noget."


Benny Nyborg, Creative Director, A-Tex

"Vi har i min afdeling anvendt KARSBERG til rekruttering af en leder.

Vi har oplevet en professionel rekruttering og fået et stærkere kandidatfelt, end vi selv var i stand til at skabe. Herudover har KARSBERG fungeret som en kompetent sparringspartner, der har udfordret os og fået flere vinkler med.

Samarbejdet med KARSBERG fungerer rigtig godt og ukompliceret. Vi har således efterfølgende med tilsvarende stor succes anvendt KARSBERG til rekrutteringen af endnu en nøgleposition til en anden afdeling. I begge tilfælde har fået rigtig dygtige medarbejdere, som vi er yderst tilfredse med."


Klaus Gaarde, Administrerende direktør, Damas A/S

"Vi har et meget tilfredsstillende samarbejde med KARSBERG, hvor vi især lægger vægt på deres evne til at forstå vores behov, så vi kun præsenteres for absolut relevante kandidater". 


Anne Willemoes, Marketing Manager, Linak

"Vi har med stor tilfredshed anvendt KARSBERG til ansættelse af vores nye marketings- og kommunikationskoordinator. Da det var en nyopslået stilling og KARSBERG tidligere har rekrutteret for LINAK, var det meget givende at anvende KARSBERG til at finde frem til den helt rigtige jobprofil.

KARSBERG præsenterede et stærkt felt af ansøgere og var under hele forløbet en kompetent sparringspartner og bidrog til valg af den endelige kandidat.

Det er vores oplevelse, at KARSBERGS  professionelle behandling skaber grundlag for en succesfuld ansættelse for både virksomhed og kandidat."

Har du spørgsmål?
Så kontakt...

Allan Karsberg
Allan Karsberg
icon.envelope allan@karsberg.net
icon.handset +45 7070 2522