KANDIDATREFERENCER

Berit Timm Sørensen, kandidat til stillingen som Supply Chain Manager hos LINAK Danmark A/S

“Jeg har i forbindelse med jobskifte haft fornøjelsen med at stifte bekendtskab med Susanne og Karsberg. Hele rekrutteringsprocessen blev håndteret meget professionelt og grundigt. Alle samtaler var behagelige og blev foretaget i en afslappet stemning. Susanne er rigtig god til at stille "de gode spørgsmål" som både giver dig mulighed for at give udtryk for de kompetencer, holdninger eller meninger som man har samt sætter refleksioner i gang hos en selv. Der var en rigtig god feedback på de test som blev foretaget som gav et meget sigende billede på flere fronter.”


Anja Povlsen, kandidat til Marketingchefstilling hos LINAK Danmark A/S

Anja Povlsen har været i proces til et job som marketingchef til LINAK Danmark i Silkeborg. En meget attraktivt job, hvilket de mere end 120 ansøgninger var et klart bevis på. Anja viste sig hurtigt at være et rigtig godt match til stillingen og LINAK Danmark var meget begejstrede for mødet med Anja. Anja kom derfor videre til test, i hvilken vi fik bekræftet vores positive indtryk - og vi var aldrig i tvivl om at Anja ville kunne blive en succes i jobbet. Jobbet gik desværre for Anja til en anden kandidat, der på de yderste marginaler matchede jobbet bedre. Efter rekrutteringsprocessen modtog vi en mail fra Anja, som vi har fået lov til at offentliggøre en del af:

"Hej Allan og Ann-Karina

For en uge siden tog jeg fra Silkeborg med en ret sikker fornemmelse for, at jeg havde fået jobbet som marketingchef hos Linak. Det gjorde jeg desværre ikke. Det lød ellers som et spændende job, og jeg kunne godt se mig selv arbejde sammen med Peter og Lars.

 Men som Allan sagde, var det et svært valg, og det har jeg fuld forståelse for.

Under alle omstændigheder føler jeg, at jeg har lært en masse i processen også om mig selv, og det er takket være jeres analyse og tilbagemelding på den. Det er I gode til!!

Baseret på vores samtaler og analysen kender I jo mig rimeligt godt, så hvis I får et job ind eller hører om et job, I mener kan matche mig og omvendt, så er I derfor MEGET velkomne til at kontakte mig."


 

Henrik Kammer, kandidat til stilling som Key Account Manager hos Brandt Nordic.

Følgende er en mail sendt fra Henrik Kammer til Christian Gram, Adm. direktør ved Brandt Nordic:

"Hej Christian

Selv tak for igår, og tak for kontrakten. Jeg er meget glad for at I valgte mig.

Jeg vil også rose dig for valget af rekrutteringsbureau. Det har været behageligt at arbejde med Allan, han har formået at fjerne det meste af min nervøsitet, og nået igennem stort set alle kroge. Det virker overbevisende.

Jeg er også overbevist om at det er det helt rigtige job for mig, men det har jeg selvfølgelig været fra starten:-) Jeg glæder mig meget til at komme igang.

Imorgen vil jeg sige mit job op, med håb om at JKE vil lade mig gå allerede fra udgangen af denne måned. Men ellers meler jeg mig under fanerne den 1.dec.

Tak.

Med venlig hilsen
Henrik Kammer"

Har du spørgsmål?
Så kontakt...

Allan Karsberg
Allan Karsberg
icon.envelope allan@karsberg.net
icon.handset +45 7070 2522